20 mei 2024

Middle-Earth: Shadow of War verwijderd microtransacties

Alweer een goede stap in de richting anti-microtransacties. Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een gratis update doorgevoerd in Middle-Earth: Shadow of War. Onder andere de markt is compleet verwijderd uit de game.

Er is een nieuwe gratis update beschikbaar voor Shadow of War. Deze update voert een hoop kleine verbeteringen toe aan de game, waaronder de grootste, de complete verwijdering van de in-game shop. Via deze shop konden spelers in het verleden in-game items en upgrades kopen met hard verdiende euro’s. De in-game currency die gebruikt werd voor de shop kan nu gebruikt worden om jouw ork-legers te trainen en te upgraden.

Meer wijzigingen

De epiloog van de game is sterk gestroomlijnd met een compleet nieuw verhaal van Shelob de Witch-King en Dark Tailon. Zodra je dit verhaal doorspeelt en overwint wordt je beloond met de maskers van Nazgûl. Hiermee worden krachtige nieuwe vaardigheden ontgrendeld waaronder het her oproepen van doden. Zodra de credits zijn gerold hebben spelers te mogelijkheid om hun forten en legers in Mordor verder te upgraden.
Het levellimiet is verhoogd naar 80. Het levellimiet voor vijandelijke kapiteinen is verhoogd naar 85. Je zult nu sneller XP kunnen halen door nemesis-missies uit te voeren, kapiteins te verslaan, en online conquests uit te voeren. Daarnaast zijn er nieuwe prestige vaardigheden toegevoegd en kan Mirian gebruikt worden om equipment te upgraden naar je huidige level via een upgrade-uitdaging.
Verder zullen spelers nu meer legendarische orks aantreffen en meer manieren vinden om trainingsorders te krijgen. Volgers zullen je af en toe belonen met een geschenk en het is nu mogelijk om de Savior-functie uit te schakelen als een volger te veel kills van je steelt. Indien je de nieuwe update met een beetje stijl wilt doorspelen zijn er een aantal gloednieuwe skins beschikbaar gesteld.
Ga jij aan de slag met de nieuwe gratis update van Middle-Earth: Shadow of War? Lees hier onze review!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →