18 mei 2024

Bring the Crunch DLC krijgt release datum

Ubisoft en South Park Digital Studios hebben aangekondigd dat Bring the Crunch eraan komt. De nieuwe downloadable content (DLC) voor South Park: The Fractured But Whole zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Bring the Crunch voegt vanaf 31 juli een geheel nieuwe verhaal en ‘Final Girl’ superhelden klasse toe aan South Park: The Fractured But Whole.

In Bring the Crunch is je nieuwste buddy, Mint-Berry Crunch, ook bekend als Bradley Biggle, alias Gok-zarah. Hij is net aangekomen van zijn thuisplaneet Kokujon met de enorme kracht van munt en bessen. Ondertussen wordt een idyllische zomer aan het Tardicaca meer een nachtmerrie als de kampbegeleiders vermist raken. Met het lot van het zomerkamp in gevaar, verzendt Fastpass een Coonstagram noodsignaal. Werk samen met FastPass, Doctor Timothy, Professor Chaos en het nieuwste lid van de Coon & Friends, Mintberry Crunch, om zomerkampen te redden.
South Park
Spelers zullen ook in staat zijn om de nieuwe “Final Girl” klasse te omarmen en onoverkomelijke kansen te overwinnen om te overleven. Deze superheldenklasse brengt nieuwe gevechtstactieken en valstrikken om spookachtige vijanden neer te halen. Na het redden van Lake Tardicaca, kunnen spelers hun nieuwe krachten en buddy naar de rest van hun superheldavontuur brengen.
Ga jij deze DLC downloaden? Hoe lijkt jou de nieuwe Final Girl klasse? Laat het ons in de comments hieronder weten.