14 april 2024

eSports: Recapp week 4 EU en NA LCS

Afgelopen weekend zijn we weer verder gegaan met de summer split in de EU en NA LCS. Een week waar er een aantal clashes waren tussen teams uit de top. Zo zagen we in Europa de match G2 Esports tegen Misfits Gaming. In de NA LCS moest Team Solo Mid tegen twee concurrenten, 100 Thieves en Echo Fox.

Game of The week G2 Esports tegen Misfits Gaming beloofde veel goeds. De game zat vol met actie en vermaak. G2 Esports ging voor een meta strategie, terwijl Misfits Gaming traditionele strategie koos. Beide teams gaven alles, maar Misfits gaming was de sterkere van de twee. Voor G2 Esports bleef het niet daarbij. De game erna tegen Giants Gaming werd verrassend genoeg verloren.

Uitslagen week 4 EU LCS:

 • H2K – Team Vitality
 • Giants Gaming – FC Schalke 04
 • ROCCAT – Unicorns of Love
 • Splyce – Fnatic
 • Misfits Gaming – G2 Esports
 • Unicorns of Love – H2K
 • FC Schalke 04 – Splyce
 • G2 Esports – Giants Gaming
 • Fnatic – ROCCAT
 • Team Vitality – Misfits Gaming

Stand EU LCS:

 1. Misfits Gaming
 2. G2 Esports
 3. 2Fnatic
 4. Team Vitality
 5. ROCCAT
 6. FC Schalke 04
 7. Unicorns of Love
 8. Splyce
 9. Giants Gaming
 10. H2K

In de NA LCS werd er afgelopen weekend vooral gekeken naar Team Solo Mid. Zij stonden met drie andere teams gedeeld eerste. Afgelopen week moesten tegen twee van de drie teams. Dat er voor Team Solo Mid nog hoop werk aan de winkel is, bleek maar weer uit de matches. Ze verloren zwaar hun games tegen 100 Thieves en Echo Fox. Zij moeten nog hard focussen willen ze nog eventueel Worlds halen dit jaar.

Uitslagen week 4 NA LCS:

 • Counter Logic Gaming – Echo Fox
 • 100 Thieves – Team Solo Mid
 • Clutch Gaming – Golden Guardians
 • Team Liquid – OpTic Gaming
 • Cloud9 – FlyQuest
 • Golden Guardians – 100 Thieves
 • FlyQuest – Team Liquid
 • Team Solo Mid – Echo Fox
 • Counter Logic Gaming – Cloud9
 • OpTic Gaming – Clutch Gaming

Stand NA LCS:

 1. Counter Logic Gaming
 2. Echo Fox
 3. Team Liquid
 4. 100 Thieves
 5. FlyQuest
 6. Team Solo Mid
 7. Golden Guardians
 8. Clutch Gaming
 9. Cloud9
 10. OpTic Gaming