Background

World of Warcraft: Battle for Azeroth pre-patch is live

World of Warcraft: Battle for Azeroth

In minder dan een maand kunnen wij ons gevecht voortzetten in World of Warcraft: Battle for Azeroth. Om spelers hier langzaam op voor te bereiden is vanaf gisteren de pre-patch live gegaan.

Blizzard is al lange tijd druk bezig om spelers voor te bereiden op de zevende World of Warcraft expansion. Volgende maand is het eindelijk zo ver en kunnen spelers aan de slag met Battle for Azeroth. Het is vanaf nu echter al mogelijk om je hier op voor te bereiden. De pre-patch is gisteren namelijk live gegaan. Er hebben allerlei veranderingen plaatsgevonden voor zowel PvP’ers als PvE’ers. Dit is echter niet alles, want ook de classes en specializations zijn vanaf nu veranderd. Om precies te weten wat er allemaal voor jou veranderd is kun je hier de patch notes lezen. Hier onder hebben wij een aantal zaken voor jullie uitgelicht.
World of Warcraft: Battle for Azeroth

War mode

Vanaf nu is open world PvP niet meer zoals wij dit gewend zijn. Het maakt namelijk niet meer uit of je op een PvP of PvE server speelt. Spelers hebben vanaf nu de mogelijkheid om een nieuwe functie, genaamd War Mode, aan en uit te zetten. Indien je War Mode aan zet geef je spelers van de andere faction, ongeacht welke server je zit, de mogelijkheid om het gevecht aan te gaan. Dit heeft natuurlijk als voorwaarde dat zij zelf ook War Mode ingeschakeld hebben. Mocht je liever ongestoord willen questen of de nieuwe wereld willen verkennen dan zet je War Mode uit. Het is echter alleen mogelijk om War Mode aan en uit te zetten wanneer je je in een capital city bevind.

Nieuwe events

Vanaf 24 juli tot en met 14 augustus is het mogelijk om het gevecht aan te gaan in Teldrassil en vervolgens Lordaeron. Deze chapter is alleen mogelijk om te spelen gedurende de hiervoor genoemde weken. Dus indien je dit niet wilt missen wees er dan snel bij.

Goed nieuws voor nieuwe spelers

Nieuwe spelers hoeven vanaf nu niet langer alle hiervoor uitgebrachte World of Warcraft expansions te kopen. Indien je een maand game time koopt kun je alle content tot en met Legion spelen zonder hiervoor de game te hoeven aanschaffen. Spelers die langere tijd geleden gestopt zijn met spelen kunnen natuurlijk ook alle expansions tot en met Legion spelen zonder hiervoor nieuwe games aan te hoeven schaffen. Mocht je vervolgens aan de slag willen gaan met Battle for Azeroth dan dien je dit natuurlijk wel te kopen.
World of Warcraft: Battle for Azeroth wordt wereldwijd gereleased op 14 augustus 2018. Zorg ervoor dat je drivers voor deze tijd geüpdate zijn zodat je probleemloos aan de slag kunt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation