eSports: Week 5 in de EU en NA LCS

Week vijf van de EU en NA LCS staat op het punt te beginnen. Tijdens deze week zijn we ook inmiddels halverwege de summer split gekomen. Tijdens de tweede dag worden de eerste return games al gespeeld. En dat levert voor de komende week weer een paar leuke matchups.

In de EU LCS zien we op de laatste dag een matchup van G2 Esports tegen Team Vitality. Beide teams verloren vorige week van Misfits Gaming. Wellicht dat ze deze week tegen elkaar op zoek zijn naar hun vorm. Op de eerste return dag zien we de kraker Misfits Gaming tegen Fnatic. Fnatic kwakkelt de summer split door. Mede doordat Rekkles zichzelf gebenched heeft, heeft Fnatic moeite met consequent games winnen. Misfits Gaming daarentegen moet nog verliezen tijdens deze split. De eerste vier weken zijn ze ongeslagen door gekomen. Lukt hun dat ook in week vijf?

Schema week 5 EU LCS:

 • FC Schalke 04 – H2K
 • ROCCAT – Misfits Gaming
 • Splyce – Giants Gaming
 • Unicorns of Love – Fnatic
 • G2 Esports – Team Vitality
 • Splyce – Team Vitality
 • H2K – Giants Gaming
 • FC Schalke 04 – Unicorns of Love
 • ROCCAT – G2 Esports
 • Misfits Gaming – Fnatic

Bij onze rivalen in de NA hebben we ook twee spannende games. Counter Logic Gaming heeft zich immers gevoegd bij de leiders van de summer split. Maar dit weekend staat voor hun gelijk een goede test te wachten. Ze spelen tegen Team Liquid op de return dag en tegen Golden Guardians. Golden Guardians komt ook steeds meer op gang. Het won zelfs van 100 Thieves vorige week. !00 Thieves daarentegen wacht een treffen met Echo Fox. Voor 100 Thieves kan het zo maar een zware week worden.

Schema week 5 NA LCS:

 • Echo Fox – 100 Thieves
 • Cloud9 – Team Liquid
 • Team Solo Mid – OpTic Gaming
 • Golden Guardians – Counter Logic Gaming
 • FlyQuest – Clutch Gaming
 • OpTic Gaming – CLoud9
 • FlyQuest – 100 Thieves
 • Team Liquid – Counter Logic Gaming
 • Clutch Gaming – Team Solo Mid
 • Golden Guardians – Echo Fox

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation