25 februari 2024

Overwatch is gratis te spelen op PC van 26 tot en met 30 juli

Blizzard heeft via een blogpost het volgende gratis Overwatch weekend aangekondigd. Het gaat dit keer om een lang weekend dat op donderdag al begint. De game zal namelijk gratis te spelen zijn vanaf 26 tot en met 30 juli op de PC.

Overwatch is meerdere keren per jaar gratis te spelen. Blizzard heeft via een blogpost het volgende gratis Overwatch evenement aangekondigd. Het betreft een lang weekend dat begint op donderdag 26 juli en eindigt op maandag 30 juli. Het zal voor ons vanaf 20:00 mogelijk zijn op 26 juli om met de free trial van de game te kunnen beginnen. Tijdens het gratis weekend hebben spelers toegang tot alle karakters en maps. Daarnaast bestaat de free trial uit een aantal game modes, zoals Quick Play, Custom Games en de Arcade. Het zal daarnaast ook mogelijk zijn om loot boxes te verdienen tijdens het spelen van de free trial.
Het goede nieuws van het gratis Overwatch evenement is dat je progressie overgebracht zal worden als je de game uiteindelijk koopt. Al je tijd en moeite zal dus niet voor niks zijn, want alle skins en andere cosmetics die je unlockt, zullen ook echt van jou zijn! Als je de game dus nog niet geprobeerd hebt, is het gratis weekend het goede moment om er eens in te duiken. Overwatch biedt op het moment geen cross-platform mogelijkheden. Je kunt de game dus alleen spelen met andere mensen op PC. De benodigdheden om de free trial te kunnen spelen zijn een internetverbinding en de BattleNet launcher.