Background

Halo Infinite krijgt geen Battle Royale

Halo Infinite 343 Industries Battle Royale

Onlangs zijn games die in de categorie Battle Royale vallen groot geworden, denk hierbij aan Fornite of PUBG. 343 Industries heeft echter geen plannen om de game modus toe te voegen in Halo Infinite.

Aangekondigd op E3 2018, het vervolg deel waarin de Master Chief weer te zien is en je ODST Troopers gaat volgen. Natuurlijk hebben we het dan over Halo Infinite.

Op Twitter werden wat vragen gesteld omtrent Halo Infinite aan Frank O’Connor, Halo’s franchise manager. Hierbij viel natuurlijk ook de vraag of er een Battle Royale modus kwam naar het nieuwe deel van Halo, ook niet in Halo 5. Volgens de franchise manager zijn er totaal geen plannen voor om dit te introduceren. Wel heeft meneer Frank O’Connor gezegd dat de Halo 5 Forge Mode zo robuust is dat er wel een soortgelijke modus gemaakt kan worden. Het enige nadeel is dat er geen 100 spelers op een map passen zoals de echte games.

“We are not currently working on a Battle Royale mode, if you really want it, make a version in Customs with Elimination as a basis. Obviously it’ll be compromised in terms of size, but you can make something similar now.”

– Frank O’Connor, over Halo en Battle Royale

Natuurlijk hebben veel fans onderzoek gedaan of er al een gelijke modus bestaat. Natuurlijk zijn er al creatieve spelers geweest en hebben een van de grotere games na gemaakt. Geen echte variant van 343 Industries maar wel gemaakt door de core community.

Misschien in de toekomst?

In een andere tweet duidt O’Connor aan dat hij “neutraal” tegen Battle Royale staat. Hij maakte ook duidelijk dat de game mode allang bestond voordat PUBG en Fortnite bestonden. De game modus staat momenteel iets meer in de belangstelling; PUBG en Fortnite hebben daarbij geholpen.
Andere grote games hebben echter wel aangekondigd dat er een Battle Royale game modus komt. Games zoals Battlefield V en Call of Duty: Black Ops 4 zullen deze voornamelijk bevatten. Grand Theft Auto Online heeft zijn battle mode al een hele tijd.
Frank O’Connor staat als het ware open voor nieuwe dingen maar schrijver Jeff Easterling is er nogal tegen. Hij heeft in een live stream duidelijk gemaakt dat “de studio” niet geïnteresseerd is in zo’n modus.

“I’ll tell you right now, the only BR we’re interested in is the Battle Rifle. The original BR. So calm yourself”.”
– Jeff Easterling met zijn opinie over Battle Royale in Halo Infinite.

 
Zijn jullie getreurd dat er geen Battle Royale game mode komt naar Halo Infinite? Laat je reactie hier beneden achter!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation