30 mei 2024

No Man's Sky NEXT, de multiplayer update!

no man's sky next

No Man’s Sky NEXT zal binnenkort verschijnen op de PC, PS4 en XBOX als gratis update. Een update dat ons dé multiplayer optie zal brengen waar we al zo lang op wachten. No Man’s Sky NEXT zal ons nieuwe dingen brengen wat de game weer zal laten opleven. Waar je eerder urenlang alleen door het heelal vloog in je eigen ruimteschip komt nu eindelijk de optie om samen met je vrienden op de ultieme space-trip te gaan!

De game No Man’s Sky kwam twee jaar geleden op de markt. Een spel waar je in de ruimte op onderzoek uit gaat en honderden planeten kan ontdekken en onderzoeken. Het spel had een moeilijke start, er waren een aantal dingen beloofd die uiteindelijk niet in de game zaten. Multiplayer was een groot gemis in het spel. Je had wel NPC’s, maar voor je met veel kan praten moet je eerst de taal leren, blijft redelijk eenzaam. Vervolgens kwam er een update die liet zien dat er andere mensen in de wereld waren. Een lichtgevende orb kon gezien worden als andere speler, interactie was verder helaas niet mogelijk. Maar met No Man’s Sky NEXT kan je eindelijk samen ontdekken!
no man's sky next
Nodig je vrienden uit om samen rond te cruisen en maak vrienden met andere mensen in de game. Of begin met je groep een moordlustige crew die online spelers opjaagt… Race samen in wedstrijden, bouw eigen dorpen en creëer je originele karakter met de nieuwe character customisation opties.
no man's sky next
Wilde je altijd al een grotere basis, of bouwen waar je maar wilde? De update maakt dit allemaal voor je mogelijk! Je kan een kleine basis maken, klein maar fijn. Of je bouwt een gigantische basis op een klif zodat iedereen ziet hoe rijk je wel niet bent. Verder kan je meerdere basissen hebben, dus kom maar op met dat vakantiehuisje drie planeten verder op!
Verder brengt de update ook wat aanpassingen rondom het visuele aspect van het spel. Sommige planeten zullen ringen hebben zoals Saturnes. Ook het uiterlijk van de planeten zal mooier zijn en beter gedetailleerd. Verder zal third en first person mogelijk zijn in de gehele game. Je kan straks ook een eigen vloot samenstellen die je zelf kunt besturen. Stuur je vloot op onderzoek uit of gebruik ze als bescherming van je eigen schip.

Heb jij al zin om te spelen met je vrienden en samen op avontuur te gaan?
De update zal live gaan op consoles en PC op 24 juli.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →