18 mei 2024

Gamera Interactive komt met 3 games naar Gamescom 2018

Gamescom 2018

Vandaag bevestigt Gamera Interactive graag zijn aanwezigheid op GamesCom 2018. De studio zal 3 games laten zien op haar stand in hal 2.1 C052 in de business area.

Alaloth – Champions of The Four Kingdoms

Alaloth – Champions of The Four Kingdoms speelt zich af in een levendige fantasiewereld en biedt snelle actie met een diep verhaal, gericht op het blijven tussen een klassieke en een moderne actie RPG in. Verken, maak een reputatie, vecht tegen een aloud kwaad in een steeds veranderende wereld vol magie en mysterie, gecreëerd in samenwerking met RPG-legende Chris Avellone, die creatieve ondersteuning en feedback biedt op contentontwerp. Alaloth – Champions of The Four Kingdoms is het allereerste isometrische soulsachtige spel ooit gemaakt, met zijn unieke vechtsysteem, 40+ huizen en clans om voor te vechten en te sterven, 12 memorabele reisgenoten die klaar staan ​​om je te vergezellen tijdens je reis, de kans om maak om geschiedenis te maken en nog veel meer!
Alaloth

MIDNIGHT CARAVAN

Midnight Caravan is een interactief verhaal dat de speler in de schoenen van een man plaatst. Deze man leeft een aangrijpend verhaal vol wraak, politiek, intriges, spionage en nog veel meer, door het hele Italiaanse schiereiland. Het spel vertelt het verhaal van een karavaan van verschoppelingen geleid door de speler, betrokken bij een gevaarlijke reis door het land: van Rome naar Venetië, passerend door Florence. Gokkers, prostituees, moordenaars, dieven: hoewel morele keuzes en misdaden de toon zetten voor dit verhaal gedreven juweeltje. Een griezelige atmosfeer omhult de reis: beschermt u uw mensen of gaat u uw eigen fortuin na? Ervaar het nomadische leven van een caravanleider, door iedereen zonder reden verworpen, achtervolgd door gerechtigheid en opgejaagd door onbekende vijanden!
Samen met deze twee titels presenteert Gamera Interactive een nieuw, nog steeds verborgen project. Een psychologische thriller die vanwege zijn verhaal en personages gemakkelijk kan worden omschreven als een game voor meer dan entertainment.
Al deze games zullen op Gamescom vertegenwoordigd zijn met een 15 minuten durende demo.