Dragonball FighterZ Het vooruitzicht is een beetje Cooler

Frieza is natuurlijk wel leuk, maar zijn broer is Cooler. Tijdens de Dragonball FighterZ EVO is er nieuwe trailer verschenen waarin de nieuwste DLC characters in actie te zien zijn.

Dragonball FighterZ had op release alleen de super saiyan vormen van Goku en Vegeta. De trailer laat Base Goku en Saiyan Saga Vegeta zien met een leuke twist op het eind. De broer van onze geliefde galactische heerser Frieza, Cooler komt in beeld met alle brute actie van hem in zijn Final Form.
Normaal worden er eerst screenshots vrijgegeven van een personage en naderhand komt er een gameplay trailer, dus dat het deze keer is omgedraaid is een aangename verrassing, we hebben nog geen release datum van Cooler gekregen maar we kunnen ervan uit gaan dat deze sneller uitgebracht zal worden dan de vorige DLC personages.

Voor diegene onder ons die helemaal weg zijn van Dragonball FighterZ kunnen het EVO (Het meest bekende toernooi voor fighting games) rechtstreeks volgen met een livestream, Hier komen onder andere ook games zoals Street Fighter en Tekken in terug. Bekijk de livestream op https://www.twitch.tv/evo.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation