7 december 2023

Dragonball FighterZ Het vooruitzicht is een beetje Cooler

Frieza is natuurlijk wel leuk, maar zijn broer is Cooler. Tijdens de Dragonball FighterZ EVO is er nieuwe trailer verschenen waarin de nieuwste DLC characters in actie te zien zijn.

Dragonball FighterZ had op release alleen de super saiyan vormen van Goku en Vegeta. De trailer laat Base Goku en Saiyan Saga Vegeta zien met een leuke twist op het eind. De broer van onze geliefde galactische heerser Frieza, Cooler komt in beeld met alle brute actie van hem in zijn Final Form.
Normaal worden er eerst screenshots vrijgegeven van een personage en naderhand komt er een gameplay trailer, dus dat het deze keer is omgedraaid is een aangename verrassing, we hebben nog geen release datum van Cooler gekregen maar we kunnen ervan uit gaan dat deze sneller uitgebracht zal worden dan de vorige DLC personages.

Voor diegene onder ons die helemaal weg zijn van Dragonball FighterZ kunnen het EVO (Het meest bekende toernooi voor fighting games) rechtstreeks volgen met een livestream, Hier komen onder andere ook games zoals Street Fighter en Tekken in terug. Bekijk de livestream op https://www.twitch.tv/evo.