30 mei 2024

Call of Duty Black Ops 4 vereisten bekend

De PC beta van Call of Duty Black Ops 4 staat bijna voor de deur. Natuurlijk willen spelers weten of zij het spel überhaupt kunnen spelen. De vereisten zijn bekend gemaakt om een beeld te geven hoe “zwaar” het spel wordt.

Later deze week zullen de PC gamers de beta kunnen spelen van Call of Duty Black Ops 4. Vanaf zaterdag 11 augustus zal de beta open zijn voor iedereen. Fanatiekelingen die het spel al op pre-order hebben staan, zal het feest al gaan beginnen op vrijdag 10 augustus.
Voor diegene die van plan zijn om mee te doen aan de beta fase, moet er wel gekeken worden of de desbetreffende PC het spel aan kan. De vereisten zijn daarom vrijgegeven door Activision, zo kan iedereen nog zijn systeem aanpassen of upgraden om het spel fatsoenlijk te laten lopen.

Wat valt er te spelen en hoe werkt het allemaal?

De beta zal te downloaden zijn via de Battle.net applicatie. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een Battle.id, indien je er geen hebt: een account is eenvoudig aan te maken via deze link.
De Call of Duty Black Ops 4 PC Beta zal 6 verschillende speelbare modi hebben. De bekende Team Deathmatch en Domination vallen daaronder. Ook zal Hardpoint, Kill Confirmed, Search and Destroy en Control beschikbaar worden gemaakt.
Bij de verschillende game modi horen natuurlijk ook gebieden om op te spelen. De beta zit vol met 6 maps, twee daarvan zijn nieuw en zijn nog niet vertoond.
De beta zal van start gaan op vrijdag 10 augustus om 11.00 uur voor spelers met een pre-order. Voor de mensen zonder een pre-order zal deze pas zaterdag 11 augustus van start gaan, tijden blijven hetzelfde.

PC vereisten

Minimum:

 • OS: Windows 7 64-Bit or later
 • CPU: Intel Core i5 2500k or AMD equivalent
 • RAM: 8GB RAM
 • HDD: 25GB HD vrije ruimte
 • Video: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB or AMD Radeon HD 7850
 • DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
 • Network: Broadband Internet connection
 • Sound Card: DirectX Compatible

Aanbevolen:

 • OS: Windows 10 64 Bit
 • CPU: Intel Core i7 4770k or AMD equivalent
 • RAM: 12GB RAM
 • HDD: 25GB HD vrije ruimte
 • Video: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB or AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
 • DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
 • Network: Broadband Internet connection
 • Sound Card: DirectX Compatible