15 april 2024

Eerste NBA 2K19 gameplay beloofd veel

https://www.youtube.com/watch?v=cIxzmr9sid4
Met de geweldige oppompende muziek van Jay Rock krijgen wij nu eindelijk footage te zien van NBA 2K19. De video hierboven genaamd ”Take the Crown” laat een boel bekende basketballers zien, waaronder LeBron James (in zijn nieuwe Lakers uniform) en mensen als Kemba Walker, John Wall, Ben Simmons, Anthony Davis en Steph Curry.
NBA 2K19 is vanaf 11 september beschikbaar voor op de PC, Playstation 4 (Pro) en de Xbox One (X). Ook de Nintendo Switch doet ditmaal mee vanaf launch. De 20th Anniversary Edition verschijnt ietjes eerder op 7 september. Nog een ander fenomeen genaamd ”The Prelude” begint op 31 augustus voor de PS4 en XB1. Als we het hebben over de covers, dan zal Giannis Entetokounmpo op de globale cover staan, dit terwijl Ben Simmons de cover voor Australië en Nieuw Zeeland zal vertegenwoordigen. Als je de twintigste editie koopt, dan staat Lebron James op de voorkant.
Ga jij NBA halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn altijd benieuwd naar jouw mening! Een review voor NBA verschijnt later deze maand.
nba 2k19 1920x1080

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →