1 maart 2024

Mega Evolution en meer onthuld in nieuwste Pokémon games

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details over Mega Evolution en nog veel meer aangekondigd in de langverwachte Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! games, die later dit jaar verschijnen op de Nintendo Switch.

Zowel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn ontworpen voor spelers die hun eerste stappen zetten in de Pokémon videogamewereld en ook oude fans die een nieuwe manier willen om Pokémon te spelen.

Don’t Just Evolve—Mega Evolve

In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee !, kunnen spelers een Pokémon één keer per gevecht Mega Evolueren als ze een Keystone en de Mega Stone hebben die overeenkomen met die specifieke Pokémon. Mega Evolution, bekend als ‘de Evolutie die Evolutie overstijgt’, ontketent tijdelijk de energie binnen een Pokémon en kan alleen worden bereikt als er een sterke band bestaat tussen de Pokémon en zijn Trainer. De eerste drie Pokémon die fans tijdens hun avontuur kunnen laten evolueren, zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

Verken de iconische Kanto regio locatie Vermilion City

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! brengt spelers naar een aantal interessante locaties in de Kanto regio, waaronder Vermilion City, waar het luxe cruiseschip de S.S. Anne eenmaal per jaar aanmeert. In de Vermilion City Pokémon Gym kunnen spelers vechten tegen Gym Leader Lt. Surge, die ook bekend staat als de Lightning Lieutenant.

Here Comes Team Rocket!

Team Rocket, een snode organisatie die ’s werelds Pokémon in verachtelijke complotten gebruikt om geld te verdienen, is een ander voorbeeld van de diversiteit aan personages die spelers tegenkomen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Dit omvat de beroemdste leden van Team Rocket: Jessie, James en Meowth!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zal exclusief verschijnen op Nintendo Switch op 16 november 2018.