3 maart 2024

Nieuwe Red Dead Redemption 2 Gameplay video

Rockstar Games heeft zojuist een nieuwe game play trailer onthuld. Bekijk de bijna zeven minuten durende trailer hierboven. Red Dead Redemption 2 ziet er schitterend uit. Tijdens de trailer krijgen we ook meer nieuws over de content van het aankomende spel.

Rockstar Games creëert voor deze game een open en levende wereld. Volledig met nieuwe en schitterende graphics. Red Dead Redemption 2 speelt zich af aan de voet van de moderne tijd. We spelen met Arthur Morgan een veteraan in de outlaw scéne. In de game zal de bende waarin je je bevind, verplaatsten door de open wereld. Elke keer slaan ze ergens anders hun kamp op. Binnen in de kamp kan je socializen , klusjes uitvoeren en mini games spelen. Socializen met de bende bezorgt je unieke geheimen en missies.
De wereld om je heen groeit met je mee als speler. Acties die je doet heeft impact op de leefomgeving. Aan de hand van de acties die je doet bepaalt hoe Arthur zich ontwikkeld. De geweren die je in de game gebruikt hebben elk hun eigen manier van laden en terugslag. En uiteraard is de dead eye system weer terug. De band met je paard is ook van belang in de game. Hoe beter je je paard verzorgt hoe beter je paard zal reageren in de game op je acties.
Binnenkort zal er weer een nieuwe video volgen. Hierin zullen ze onder andere ingaan op de missies, activiteiten, overvallen en vijandige bendes.