18 mei 2024

De Persona dans-games komen dit jaar

Dat er twee danstitels voor Persona 3 en 5 gaan komen was al bekend. Beiden games zouden eigenlijk in 2019 verschijnen, maar dit is vervroegd naar 4 december.

Op die datum zullen Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight beiden verschijnen voor op de Playstation 4 en Playstation Vita. Er zijn twee nieuwe trailers beschikbaar gesteld, met nog veel, veel meer informatie en een toffe afbeelding.

Degene die Persona 3 of 5 gespeeld hebben zullen direct een aantal nummers uit de trailers herkennen. Bijna alle nummers uit beiden titels zullen de danstitels versterken, dit met ee nboel andere nummers. Composers Shoji Meguro en Ryota Kozukato zullen meer-en-deels van de nieuwe nummers gemaakt hebben. Er zullen remixes zijn van ATOLS, Taku Takahashi, Jazztronik en Lotus Juice.
Beiden games zullen de volledige 3D modellen van de hoofdpersonen bevatten. Het is voor velen een heel spektakel om hun favoriete personages volledig los te zien gaan op de groovy muziek van alle componisten. Niet alle personages maken een verschijning, zo is de vrouwelijke protagonist uit deel 3, zowel als Koromaru, nog niet bevestigd voor de games.

De dansgame van Persona 4 had een campaign, dit zullen de twee nieuwe titels helaas niet hebben. Wel komt er een traditionele mode genaamd ‘Social’. Hier zullen unieke dialogen en nog veel meer plaatsvinden. Er zal een speciale double-pack editie uit gaan komen. Deze Endless Night Collection zal beiden games bevatten met hardcover en nog veel meer. Bekijk de editie hier beneden.
Persona Dancing Games Bundle
Ga jij de games halen? Of in ieder geval één van de twee? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Volgende week zullen wij ons op Gamescom bevinden, hier zullen wij onze ervaringen met jullie delen via de website. Stay tuned, want er staat veel goeds op de planning dit jaar. Ga jij naar Gamescom? Dan zijn wij daar zeer zeker ook benieuwd naar!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →