20 februari 2024

Hunt: Showdown is op dit moment een weekend gratis te spelen

Hunt: Showdown kan op dit moment gratis gespeeld worden op Steam. De game is tot en met maandag gratis uit te proberen. Tegelijkertijd kun je het spel in dit weekend met 20% korting oppikken.

Hunt: Showdown is vanaf 22 februari te spelen op Steam. De game is nog in Early Access en later dit jaar wordt de volledige release verwacht. Als jij als speler invloed wilt hebben op het uiteindelijke product kun je nu dus de game induiken en feedback geven aan de developers. De game is een PVP bounty hunting game, waarin je als speler jaagt op diverse monsters. Het doel is om zoveel mogelijk monsters te doden en te overleven. Als dit je lukt krijg je daar een grote reward voor. Je bent echter niet de enige speler op de map in Hunt: Showdown. Je speelt namelijk in teams van 2 en er kunnen 5 teams tegelijkertijd in een match zitten. Als je een monster doodt, wordt jij direct een target voor de andere spelers. Als je zelf doodgaat verlies je het karakter dat je speelt en je gear. Doodgaan levert je wel progressie op.

Gratis weekend

Hunt: Showdown heeft op dit moment een gratis weekend op Steam. De game zal gratis te spelen zijn tot en met maandag 7 uur ’s avonds. Tijdens dit weekend kun je de game ook met 20% korting oppikken. Lijkt het concept van de game je wat, maar ben je nog niet zeker of je het wil kopen, is dit dus het ideale moment om het spel uit te proberen. De game zal kort na het gratis weekend een nieuwe update toevoegen aan de game, genaamd Water Devil. Als het gratis weekend je dus goed bevalt, zul je ook snel beloond worden met nieuwe content als je de game aanschaft.
Gaan jullie Hunt: Showdown dit weekend uitproberen? Laat het ons weten in de comments hieronder!