30 mei 2024

Black Desert Online krijgt een remaster

Dusss, dit is één van de raardere nieuwtjes van de afgelopen tijd. Black Desert staat bekend om het hebben van geweldige graphics voor een MMORPG. Nu blijkt de game een volledige grafische remaster te krijgen.

Black Desert Online is een pareltje onder de MMO titels en staat volledig bekend voor het hebben van onwijs veel content en de adembenemende graphics, die helaas niet zonder issues komen. Performance is een tijdje lang een probleem geweest voor BDO. Deze remaster lost ook een deel van die issues op. Zo is de ”hop-in” van het ene gebied naar het ander een stuk minder problematisch. Zo shined jouw armor op de goede manier. De game krijgt alswaar een extra knop in het grafische menu. Deze knop zal ‘Remaster Graphics’ heten en zal onder de very high graphics staan. De remaster is momenteel beschikbaar in de Koreaanse test-servers en zal snel naar het Westen komen.

Het is natuurlijk altijd fijn als een game, vooral een MMO, zijn graphics weer omhoog krikt. Nu is het een rare keuze dat juist deze titel dat gaat doen, omdat het grafisch de mooiste in zijn genre is. Ik persoonlijk vind het altijd tof als een game een grafisch hoogstandje is. Helaas blijven de eeuwige grinds voor gear en geld er nog steeds, evenals de gok of je gear wel kan upgraden of zichzelf vernietigd. Velen hadden het fijner gevonden als de developers een focus hadden gelegd op het verbeteren van bepaalde gameplay aspecten, maar wat niet is kan nog komen!
Wat vind jij van de keuze voor de nieuwe graphics? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →