25 februari 2024

Marvel's Iron Fist krijgt een nieuwe trailer voor seizoen 2

Marvel is geweldig goed bezig met hun films, qua box office hebben ze niks te klagen en films als Black Panther en Infinity War blijven tot heden nog dagelijks besproken. Maar ook hun samenwerking met Netflix brengt veel goeds..

Zo is Luke Cage seizoen 2 bijvoorbeeld heel goed ontvangen, en staat er ook een derde seizoen voor Daredevil op de loer. Maar allereerst is het nu weer tijd voor een nieuw Danny Rand avontuur met het tweede seizoen van Iron Fist! Het eerste seizoen kreeg gemengde reacties omdat het leek of Danny Rand meer een stijf en niet emotioneel persoon was. De acteur heeft nu in Luke Cage als cameo al bewezen dat het niet aan zijn acteerwerk lag, maar aan het slechte schrijfwerk van het eerste seizoen.
Dit maal moet Danny het opnemen tegen zijn ‘broer’, waarmee hij tijdens het trainen vroeger altijd deed sparren, en uiteindelijk versloeg toen hij de Iron Fist voor zichzelf heeft moeten winnen. Davos (de broer) zal een grote rol gaan spelen en je ziet in de trailer al dat hij een sterke vijand voor Danny zal zijn. Ook zal Misty (Luke Cage) een verschijning maken in dit tweede seizoen.
Iron Fist Season 2 is vanaf 7 september te zien op Netflix. Wat vind jij van de trailer? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. In ander nieuws, James Gunn komt niet terug voor Guardians 3.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →