29 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds PC update

Playerunknown’s Battlegrounds komt met een nieuwe update voor de PC. De patch brengt ons een nieuw wapen samen met een nieuw voertuig voor Sanhok. Wij vatten de grootste veranderingen voor je samen!

Oeter, oeter, oeter, oeter, met je teammate op de scooter. Wil je in stijl door Sanhok crossen? Playerunknown’s Battlegrounds brengt ons een nieuw voertuig in de laatste update. Op de scooter passen twee spelers, dus nodig je favoriete medespeler uit voor een roadtrip rond Sanhok. Een scooter is niet zo snel als een motor, maar is zeker net zo stijlvol. De scooters hebben wel net zo veel HP als de motoren.
playerunknown's battlegrounds sanhok schooters
De patch komt ook met een nieuw Assault Rifle. De Beryl M762 is nu te vinden op Erangel, Miramar en Sanhok. Hij doet wat minder schade dan de AKM, maar heeft een hogere schietsnelheid. Verder moet je op zoek naar grips, want hij geeft een hardere kick bij het schieten. Ook is er ruimte voor het gebruik van scopes. De Beryl M762 gebruikt 7.62mm ammunitie.
Verder zijn er een aantal updates rondom de gameplay. Mocht je nou de derde persoonscamera liever over de linkerschouder zien dan de standaard rechter schouder positie kan dat vanaf deze patch. En keek jij ook vaak over items op de grond omdat ze wegvielen tegen de vloer? Nu niet meer! Door een goed zichtbare outline zijn alle kleine scopes en grips nu goed zichtbaar, niemand meer die zijn silencer mist! Verder is de game weer wat bijgeschaafd in graphics.
playerunknown's battlegrounds beryl
Altijd al willen weten wat er met je reports wordt gedaan? PUBG laat het je nu weten door een feedback systeem te hebben gemaakt. Het zal je report laten zien, de speler zijn naam en de status van je report. Altijd fijn om te weten of die ene hacker die je zag is gebanned!
Wil je verder alle bugfixes lezen? Bezoek dan de Playerunknown’s Battlegrounds site!
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →