30 november 2023

Gamescom: Warhammer 40,000: Mechanicus presentatie

De tweede game waar Kasedo Games ons voor heeft uitgenodigd is Warhammer 40,000: Mechanicus.

Neem de controle over een van de technologisch meest geavanceerde legers in het Imperium – The Adeptus Mechanicus. Elke beslissing zal zwaar wegen op de uitkomst van de missie, in dit turn-based tactische spel. Zul je gezegend zijn door de Omnissia?
Als Magos Dominus Faustinius, leidt je de expeditie op de nieuw herontdekte planeet Silva Tenebris. Beheer resources, ontdek lang vergeten technologie, plan tactische operaties met behulp van de Noosphere technologie en bestuur je Tech-Priesters elke beweging.
Warhammer 40,000 Mechanicus
Elke beslissing die je maakt zal de missies vooruit vormen en uiteindelijk het lot bepalen van de troepen onder jouw leiding. Kies je pad echter zorgvuldig! Het Imperium hangt ervan af.

Kenmerken:

  • Augment: Upgrade je Tech-Priests ledematen met mechanische bevestigingen gemaakt van de gezegende metalen van de Omnissia. Personaliseer je team met honderden mogelijkheden en creëer een team dat bij jouw speelstijl past.
  • Difficult Decisions: Neem moeilijke beslissingen die de toekomst van je Ark Mechanicus, The Caestus Metalican, zullen smeden en je zullen sturen naar alternatieve eindes voor een echt unieke playthrough.
  • Experience the Noosphere: Gebruik de ontwikkelde menselijke cognitie van de Adeptus Mechanicus om onontdekte tombes te scannen op waardevolle gegevens om zo een tactisch voordeel ten opzichte van je vijand te krijgen.
  • The Library: Een boeiend verhaal geschreven door de Black Library auteur, Ben Counter, speciaal gemaakt om bij de unieke persoonlijkheid van de Adeptus Mechanicus factie te passen.

Ben jij een fan van turn-based tactische spellen dan is Warhammer 40,000: Mechanicus een aanrader. Er is een hele diepgang in het spel die ik hier niet kan uitleggen. Dit zul je zelf moeten ervaren. Er werd mij nog vertelt dat de battle arenas een vaste layout hebben. Maar de explorable maps worden automatisch gegenereerd en zullen altijd anders zijn. Dit zorgt dan voor een hogere replay waarde.
Warhammer 40,000 Mechanicus
Warhammer 40,000: Mechanicus zal uitkomen op  15 november voor de PC, Mac en Linux.