26 mei 2024

Guild Wars 2 viert zesjarig bestaan

Zes jaar geleden kwam het vervolg op Guild Wars: Eye of the North uit. Deze action-combat MMORPG gevuld met interactieve evenementen in-game werd goed ontvangen en is door de jaren uitgegroeid tot een community-game.

De developers van Guild Wars 2 willen iets terugdoen en geven daarom natuurlijk de gebruikelijke gifts weg voor mensen die tussen de 1 en 6 jaar een account hebben, deze gifts krijgt iedereen ieder jaar. Maar ze doen ditmaal nog meer! Iedereen die Heart of Thorns of Path of Fire aan heeft geschaft, heeft recht op extra cadeaus via de Black Lion Trading Company (Gem Store). Bekijk hier beneden de verjaardagstrailer!

De gratis gifts bestaan uit een ballon met het GW2 logo en een troon om op te zitten. Deze Emblazoned Dragon Throne en Dragon Emblem Balloon zijn dus gratis op te pikken in de Gem Store. De Black Lion Chests hebben weer de Stattuette erin zitten, samen met een seasonal items en nog 2 willekeurige items. Tijdens de zesjarige viering heb jij een grotere kans op zeldzamere items. De Equinox Weapon collectie bestaat uit nieuwe skins die je wederom kan krijgen met 10 Scraps of een Ticket. Ook kan je een Springer Kit Backpack kopen! Bekijk hier beneden alle nieuwe items.
ArenaNet heeft ook een lijst gemaakt met wat willekeurige en leuke cijfers die de game behaald heeft. Deze cijfers symboliseren wat de community allemaal behaald heeft en bevat ook nog eens wat humor! Hoe lang speel jij al Guild Wars 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk de lijst hier beneden.
Guild Wars 2

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →