19 april 2024

Eerste Spider-Man DLC arriveert op 23 oktober

Spider-Man is nog niet verschenen, maar er zijn nu al details bekend omtrent de eerste DLC die gaat verschijnen voor Marvel’s web-slingerende super held. Het eerste hoofdstuk van ‘The City That Never Sleeps’ verschijnt op 23 oktober.

Tijdens het spelen van Spider-Man kom je er achter dat Felicia Hardy, ook wel bekend als Black Cat, terug is in New York City. Hier en daar laat ze verschillende broodkruimels achter voor Peter Parker om hem een beetje voor het lapje te houden. In het eerste hoofdstuk van de DLC reeks zal ze zichzelf eindelijk onthullen. Marvel’s Spider-Man: The Heist introduceert nieuwe missies, nieuwe uitdagingen en een gloednieuwe faction vijanden. Daarnaast zal je in dit eerste hoofdstuk de mogelijkheid hebben om drie nieuwe suits vrij te spelen.
The City That Never Sleeps is een DLC plan bestaande uit drie hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk, zoals beschreven hierboven verschijnt op 23 oktober. Hoofdstuk 2: Turf Wars zal in november verschijnen en hoofdstuk 3: Silver Lining in december. Meer details omtrent deze volgende hoofdstukken zal op een later tijdstip onthuld worden.


Op moment van schrijven zijn wij al in volle toeren aan de slag met Spider-Man op de Playstation 4 om jou nog vóór release te voorzien van een uitgebreide review. De game verschijnt op 7 september exclusief voor de Playstation 4 systemen, maar op 4 september kan je onze review al terug lezen op de website. Kom tegen die tijd zeker even terug als je alvast een voorproefje wilt hebben!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →