Battlefield V uitgesteld naar 20 november

Battlefield V wordt uitgesteld naar 20 november. Dit laat EA weten via Twitter waar ze linken naar een blogpost over de verschuiving van de release date. De reden voor het verschuiven: “Wat laatste aanpassingen”.

Oorspronkelijk zou Battlefield V verschijnen in oktober, maar dat zit er niet in voor EA’s populaire shooter. Onlangs konden spelers al aan de slag met de game op E3, Gamescom en via gesloten Alpha sessies. Dice en EA hebben veel feedback gekregen over de game en zijn erg enthousiast over de veranderingen in squad-play, gunplay en movement. Velen beweren dat de game weer speelt als een Bad Company titel en dit wordt goed ontvangen door de community.

“With the Open Beta just around the corner, we are excited about the millions of you who will join us and experience the game. And we fully expect to see even more feedback coming our way.
And that’s why we’re moving our launch date. We’re going to take the time to continue to make some final adjustments to core gameplay, and to ensure we really deliver on the potential of Tides of War.
We know moving the launch date means that we all have to wait a little longer. But we’re going to take our time to make sure we get it right.”

EA en DICE hebben toch besloten om de game ruim een maand uit te stellen naar 20 november om nog een aantal laatste aanpassingen aan te brengen. Of dit de werkelijke reden is, of dat de game verschoven wordt door de term “broketober” blijft nog maar de vraag. Oktober is vol gepropt met AAA titels, mogelijk heeft EA daarom de game verschoven, maar wie weet.

Open Beta

De Open Beta van 6 september blijft gewoon zoals die is. Deze wordt niet verschoven! Spelers kunnen volgende week dus al aan de slag met de game, ook al zullen ze na de beta helaas iets langer moeten wachten op Battlefield V.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation