15 april 2024

Deze games komen nieuw bij de Xbox Game Pass

Het is bijna september! Dit houdt in dat er een nieuwe reeks aan games toe zal worden gevoegd tot de Xbox Game Pass lijst. Ditmaal zijn het tien titels, met een aantal bijzonder populaire erbij gegooid!

Deze Xbox Game Pass is een soort abonnement wat af te sluiten is bij de Microsoft of Xbox Store. Je kan voor een tientje per maand meer dan 100 games spelen, offline of online! Vanaf 2018 heeft Microsoft sowieso besloten dat alle nieuwe titels die op Xbox uitkomen, ook op de PC te spelen zullen zijn. Dit maakt het voor PC spelers nog leuker om dan ook zo’n Game Pass aan te schaffen. Denk hierbij aan games als Gears of War 5 die pasgeleden werd aangekondigd. Ook games als Sea of Thieves zijn al te spelen met deze abonnementsvorm.
Xbox Game Pass
Microsoft voegt nu dus wederom tien nieuwe games toe aan de diverse bibliotheek! Daar zitten ditmaal ook Xbox 360 games bij als Halo, Alan Wake en noem maar op! De echte headliner is toch wel Quantum Break (2016). Bekijk hier beneden de lijst!

  • Halo: The Master Chief Collection
  • Quantum Break
  • Onrush
  • Aven Colony
  • Shadow Warrior 1
  • Sky-Force Reloaded
  • Snake Pass
  • Manual Samuel
  • Giana SIsters: Twisted Dreams
  • Innerspace

De Xbox Game Pass kost normaal een tientje per maand, maar er is momenteel (vandaag alleen nog) een actie gaande! Gebruik jij de pas al? Laat ons weten wat jij ervan vind in de reacties hier beneden, wij zijn altijd benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →