4 maart 2024

Battlefield 5 open beta nu te preloaden

Het is een grote week voor Electronic Arts, dit komt omdat Battlefield 5 zijn open beta gaat houden. De beta komt naar Playstation 4, Xbox One en PC. Wil jij als een van de eersten de beta spelen, dan kun je hem alvast preloaden.

Het is allemaal heel simpel; de Battlefield 5 open beta valt op de drie platforms gewoon te downloaden via de marketplace. Voor PC gebruikers valt deze natuurlijk te downloaden via de Origin client van EA zelf.
De beta start officiëel op 6 september, echter voor de mensen die het spel op de pre-order hebben staan kunnen hem nu al spelen. Heb je Battlefield 5 niet gepre-ordered maar heb je wel EA/Origin Access, dan heb je geluk. Leden van de subscriptie krijgen namelijk ook 2 dagen eerder toegang.

Wat zit er in?

De Battlefield 5 open beta zal twee speelbare omgevingen bevatten. Arctic Fjord en Rotterdam. De game modus die we gaan spelen is natuurlijk Conquest, op beide mappen. Er is ook een keus voor de nieuwe Grand Operations mode. Ook zullen er enkele wapens, voertuigen en gadgets uit te proberen zijn.
Tides of War zal ook aanwezig zijn. Dit is een soort systeem dat vergelijkbaar is met Fortnite’s Battle Pass, een level systeem waar je met iedere nieuwe level een item krijgt. In de beta valt via dit systeem natuurlijk iets te verdienen. Als je de Shock Troops Chapter event voltooid dan zul je in de volledige game een Tides of War beta dog tag krijgen.

Formaat van deze jongen

De open beta ongeveer 11 gigabyte. Voor de Xbox is een Xbox Live lidmaatschap vereist, Playstation geeft de beta een uitzondering. Voor PC aan de andere kant is hij ook gratis; je moet hem wel kunnen spelen heet dat. Hieronder staan een lijstje met de specificaties die de beta vereist.

Battlefield V Open Beta Specs:

MINIMUM SPECS

 • OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, and Windows 10
 • Processor (AMD): AMD FX-6350
 • Processor (Intel): Core i5 6600K
 • Memory: 8GB RAM
 • Graphics card (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
 • Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
 • DirectX: 11.0 Compatible video card of equivalent
 • Online Connection Requirements: 512 KBPS of snellere Internet verbinding
 • Hard-drive space: 50GB

RECOMMENDED SPECS

 • OS: 64-bit Windows 10 of later
 • Processor (AMD): AMD FX 8350 Wraith
 • Processor (Intel): Intel Core i7 4790 of equivalent
 • Memory: 16GB RAM
 • Graphics card (AMD): AMD Radeon RX 480 4GB
 • Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
 • DirectX: 11.1 Compatible video kaart of equivalent
 • Online Connection Requirements: 512 KBPS of snellere Internet verbinding
 • Available Disk Space: 50GB