7 december 2023

Hitman 2 krijgt gameplay op PAX West 2018

Hierboven is wat footage te bekijken van de nieuwe Hitman! Deze footage is gemaakt door Joseph Saulnier en is van de demo die op PAX West 2018 te spelen was! Tijdens PAX werd ook onthuld dat de tweede locatie in Colombia zal zijn! Agent 47 zal hier gaan jagen in de regenwouden die daar liggen. Een aantal daagjes terug verscheen er al de Welcome to the Jungle teaser! Het kan wederom weer niet gekker met de kostuums, zo zie je gasmaskers, blauwe capes en rare roze kostuums.

Hitman 2 zal op 13 november verschijnen voor op de PC, Xbox One en de Playstation 4! Agent 47 is al jaren een icoon voor de serie, met een aantal films en games is deze meneer nog lang niet klaar met moorden! Wij hebben de game ook mogen spelen op Gamescom dit jaar en waren onder de indruk! De game voelde flink verbeterd tegenover de eerste! Mensen die niet kunnen wachten, kunnen deel 1 spelen, vervolgd door Sniper Assassin! Laat ons weten of jij Hitman 2 gaat halen en waarom jij deel 1 of 1.5 juist zo vet vond!
Er zijn en worden nog meer games geshowed op PAX West 2018, dit kan je natuurlijk altijd teruglezen op onze website, dus blijf zeer zeker checken naar al het nieuwste gaming-nieuws!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →