Hitman 2 krijgt gameplay op PAX West 2018


Hierboven is wat footage te bekijken van de nieuwe Hitman! Deze footage is gemaakt door Joseph Saulnier en is van de demo die op PAX West 2018 te spelen was! Tijdens PAX werd ook onthuld dat de tweede locatie in Colombia zal zijn! Agent 47 zal hier gaan jagen in de regenwouden die daar liggen. Een aantal daagjes terug verscheen er al de Welcome to the Jungle teaser! Het kan wederom weer niet gekker met de kostuums, zo zie je gasmaskers, blauwe capes en rare roze kostuums.

Hitman 2 zal op 13 november verschijnen voor op de PC, Xbox One en de Playstation 4! Agent 47 is al jaren een icoon voor de serie, met een aantal films en games is deze meneer nog lang niet klaar met moorden! Wij hebben de game ook mogen spelen op Gamescom dit jaar en waren onder de indruk! De game voelde flink verbeterd tegenover de eerste! Mensen die niet kunnen wachten, kunnen deel 1 spelen, vervolgd door Sniper Assassin! Laat ons weten of jij Hitman 2 gaat halen en waarom jij deel 1 of 1.5 juist zo vet vond!
Er zijn en worden nog meer games geshowed op PAX West 2018, dit kan je natuurlijk altijd teruglezen op onze website, dus blijf zeer zeker checken naar al het nieuwste gaming-nieuws!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation