25 mei 2024

Prijsvraag: Goodie pakket voor de film Searching

UPDATE:

Winnaars:

  • Patricia Bouthisma-Lubberts
  • Manon Laurier
  • Kim Kusters

Sinds 6 september draait de film: Searching in de bioscoop. Wij gaan dit maal weer een aantal leuke prijzenpakketten weggeven voor deze film. Wil jij kans maken op één van de drie goodie pakketten? Lees dan snel verder!

Margot, de dochter van David Kim, gespeeld door John Cho, raakt vermist. Er wordt een politieonderzoek opgezet om haar te vinden, maar na 37 uur is er nog geen spoor van Margot. David besluit om zelf ook wat onderzoek te gaan doen en opent Margot’s laptop om meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar Social Media komt David er achter dat Margot veel geheimen voor hem heeft. Hij moet haar geheimen zien te ontrafelen om haar op te sporen voordat het te laat is.
Searching
 

Wat gaan wij weggeven?

  • Webcamlocker (3)
  • Speaker (3X)
Er worden drie pakketten samengesteld met een webcamlocker en een speaker. Beide in thema van de bioscoopfilm. Een ideale combinatie als je het mij vraagt. Het is nu namelijk mogelijk om lekker achter je pc je guilty pleasures te luisteren terwijl niemand kan zien wie er achter de pc zit dankzij de webcamlocker!

Hoe doe je mee?

  • Like inthegame.nl op Facebook;
  • Laat hier in een reactie achter waarom jij zo nodig één van de twee goodies nodig hebt, of beide uiteraard;
  • Deel deze prijsvraag via Facebook om extra kans te maken!

Je kunt mee doen met deze prijsvraag tot en met vrijdag 14 september 12:00. Vervolgens zullen wij in dit bericht de winnaars bekend maken.
Wil je alvast in de stemming komen voor deze nieuwe film? Dan kan je hier beneden te trailer even bekijken. Meer informatie over de film vind je op de officiële website. Searching draait nu in de bioscoop. Heb jij de film al gezien? Vergeet dan niet om jouw mening met ons te delen! Wij zijn benieuwd.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →