Binnenkort twee PlayStation VR Bundels verkrijgbaar

Altijd al geïnteresseerd geweest in de PlayStation VR, maar nooit aan toe gekomen? Misschien is dan nu het moment om de VR aan te schaffen en te duiken in de wereld van de virtual reality. PlayStation komt namelijk met twee VR bundels met in ieder pakket twee games!

‘Moss’ en ‘ASTRO BOT Rescue Mission’

Kruip in de huid van Quill, de schattige muis met wie jij de strijd aangaat tegen het kwaad. Moss is een avontuurlijke PlayStation VR game vol actie. Als je van puzzelen houdt is dit echt een game voor jou. Een goed verhaal, leuke personages en een prachtige nieuwe wereld is wat deze game omschrijft. Kan jij de wereld van Quill redden? Samen met haar zijn jullie de hoofdrolspelers in dit magische spel.
PlayStation VR Moss
ASTRO BOT Rescue Mission is een leuk uitziende platform game. Een game die super goed ingaat op de VR gameplay. De 360 graden wereld en je bewegingen maken samen dat iedere beweging die je maakt direct invloed hebben op je spel. Ga op een spannend avontuur als de ASTRO BOT en red je vrienden. Baan je een weg door steden, bossen en donkere grotten en versla vijanden. Het spel is opgebouwd uit twintig levels met een aantal pittige bazen die je moet verslaan. Kan jij al je acht vrienden redden, verspreid over outer-space?
Vanaf 2 oktober is de bundel beschikbaar.

‘Superhot VR’ en ‘Creed: Rise to Glory’

Hou je van strategische games? Dan is Superhot VR misschien wel hét spel voor jou. Wees creatief in een spel waar je geen extra HP krijgt, ammunitie of wapens wanneer je in een ruimte staat met vijanden. Wanneer jij beweegt, beweegt alles in de kamer. Van de kogels die op jou afgevuurd worden tot aan de meerdere vijanden. Manoeuvreer tussen kogels door zoals in The Matrix en verlies jezelf in het spel, wat tevens de winnaar is van menig VR Game of the Year awards! Dat belooft wat.
PlayStation VR Superhot VR
Of ben je meer van de sportieve PlayStation VR spellen? Box je als Adonis Creed naar de top in de VR game Creed: Rise to Glory. Begin als jonge boxer die alleen ondergrondse gevechten speelt en eindig als de beste boxer aller tijden! Train niet alleen je karakter, maar ook jezelf in dit uitdagende spel. Speel verschillende game modes en box tegen grote namen in de boxingwereld. Met coach Rocky Balboa kan dat alleen maar goed gaan.
vanaf 25 september is de bundel beschikbaar.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation