14 april 2024

Kingdom Hearts III en Kingdom Hearts VR trailers getoond

Kingdom Hearts III heeft een nieuwe trailer in de aanloop naar de Tokyo Games Show gekregen. Tijdens de pre-TGS PlayStation Lineup Tour event (hele mond vol) heeft Square-Enix de trailer van 90 seconden laten zien. De verwachting is dat we tijdens de TGS een langere trailer voorgeschoteld zullen krijgen.

De trailer draaide voornamelijk om Big Hero 6. In de trailer zien we Sora, Goofy en Donald in San Fransokyo. Vervolgens komt Go Go langs gevlogen, met Baymax en Hiro niet ver achter haar. Nadat Hiro hulp vraagt van Sora, volgt er een voorstelrondje. Daarnaast zagen we ook meer van enkele werelden uit Kingdom Hearts III. Toybox van Toy Story, Kingdom of Corona van Tangled en Monstropolis van Monsters Inc.. Eerder werden al andere werelden bekend gemaakt, waaronder een andere nieuwe voor de serie, Arendelle van Frozen. Het tweede deel van de trailer draait voornamelijk om gameplay beelden en een shot van de nieuwe Keyblade. Terugkerende werelden in Kingdom Hearts 3 zijn o.a. Olympus van Hercules en the Caribbean van Pirates of the Caribbean. De Classic Kingdom mini games spelen zich af in de werelden gebaseerd op oude Mickey Mouse cartoons. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Kingdom Hearts VR

Ook werd op tijdens deze TGS pre-event de Kingdom Hearts VR experience aangekondigd. Enkele korte blikken op de gameplay en de titel is helaas alles wat er te zien was tijdens de aankondiging. Verder heeft Square Enix de lijst met games die te zien zijn op TGS gepubliceerd. Hierop zien we o.a. enkele Dragon Quest en Final Fantasy games, maar ook Just Cause 4 en Shadow of the Tomb Raider. De volledige lijst is hier te vinden.
kingdom hearts vr
Kingdom Hearts III zal op 25 januari 2019 uitkomen op Xbox One en PlayStation 4. De stream van de hele PlayStation Lineup Tour kun je hieronder bekijken. De Tokyo Game Show zal plaats vinden van 20 tot en met 23 september.

Welke games verheug jij je op om meer van te zien op TGS? En wat zou je graag nog in Kingdom Hearts III zien?
Eerdere berichtgevingen over Kingdom Hearts III:
Kingdom Hearts 3 Beelden showen nieuwe boss-fight
Kingdom Hearts 3 krijgt een geweldige Special Edition

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →