Kingdom Hearts III en Kingdom Hearts VR trailers getoond

Kingdom Hearts III heeft een nieuwe trailer in de aanloop naar de Tokyo Games Show gekregen. Tijdens de pre-TGS PlayStation Lineup Tour event (hele mond vol) heeft Square-Enix de trailer van 90 seconden laten zien. De verwachting is dat we tijdens de TGS een langere trailer voorgeschoteld zullen krijgen.

De trailer draaide voornamelijk om Big Hero 6. In de trailer zien we Sora, Goofy en Donald in San Fransokyo. Vervolgens komt Go Go langs gevlogen, met Baymax en Hiro niet ver achter haar. Nadat Hiro hulp vraagt van Sora, volgt er een voorstelrondje. Daarnaast zagen we ook meer van enkele werelden uit Kingdom Hearts III. Toybox van Toy Story, Kingdom of Corona van Tangled en Monstropolis van Monsters Inc.. Eerder werden al andere werelden bekend gemaakt, waaronder een andere nieuwe voor de serie, Arendelle van Frozen. Het tweede deel van de trailer draait voornamelijk om gameplay beelden en een shot van de nieuwe Keyblade. Terugkerende werelden in Kingdom Hearts 3 zijn o.a. Olympus van Hercules en the Caribbean van Pirates of the Caribbean. De Classic Kingdom mini games spelen zich af in de werelden gebaseerd op oude Mickey Mouse cartoons. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Kingdom Hearts VR

Ook werd op tijdens deze TGS pre-event de Kingdom Hearts VR experience aangekondigd. Enkele korte blikken op de gameplay en de titel is helaas alles wat er te zien was tijdens de aankondiging. Verder heeft Square Enix de lijst met games die te zien zijn op TGS gepubliceerd. Hierop zien we o.a. enkele Dragon Quest en Final Fantasy games, maar ook Just Cause 4 en Shadow of the Tomb Raider. De volledige lijst is hier te vinden.
kingdom hearts vr
Kingdom Hearts III zal op 25 januari 2019 uitkomen op Xbox One en PlayStation 4. De stream van de hele PlayStation Lineup Tour kun je hieronder bekijken. De Tokyo Game Show zal plaats vinden van 20 tot en met 23 september.

Welke games verheug jij je op om meer van te zien op TGS? En wat zou je graag nog in Kingdom Hearts III zien?
Eerdere berichtgevingen over Kingdom Hearts III:
Kingdom Hearts 3 Beelden showen nieuwe boss-fight
Kingdom Hearts 3 krijgt een geweldige Special Edition

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation