26 mei 2024

Guild Wars 2 'A Star to Guide Us' verschijnt morgen

Morgen, op 18 september, zal de nieuwe Living World chapter voor Guild Wars 2 lanceren. Ditmaal ligt de focus op Aurene, maar dat is niet het enige wat we gaan krijgen..

A Star to Guide Us zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van een nieuwe map, raid, armor set en een nieuwe legendary. Natuurlijk zal de map ook een nieuwe mastery introduceren. Deze mastery, Bond of Vigor, zal jouw mount’s endurance sneller weer vol laten lopen. Zo kan jij bijvoorbeeld sneller weer een boost geven aan jouw Beetle mount. Bekijk hier beneden de trailer, die afgelopen week al verscheen.

Jahai Bluffs

Dit zal de nieuwe map worden voor A Star to Guide Us. Dit gebied is te vinden, ergens tussen Vabbi en Kourna. Voor het eerst zullen spelers naar een stuk land gaan waar een cruciale gebeurtenis in de geschiedenis van Elona zich af heeft gespeeld. Nu dat Kralkatorrik zijn corruptie over de wereld loslaat, is ook dit gebied gevuld met de corrupte, paarse kristallen. Als jij klaar bent met de story, dan kan je ook beginnen met het upgraden van een armor set. Deze Elegy Set kan zomaar jouw nieuwe favoriet worden! Ook kan je de Sun’s Refuge jouw eigen maken, hier kan je nieuwe content en rewards unlocken. Dit is de perfecte schuilplaats voor jouw team en iedereen die op de vlucht is voor de corruptie en lokale conflicten.

The Mystic Toilet

De nieuwe raid, Mythwright Gambit, zal zich afspelen in de Mystic Forge, deze plek zal vol ’treasure’ zitten. Je zal vooral in aanraking komen met de Djinn, een elemental ras dat mysterieuze krachten bevat. Zoals ArenaNet het zegt; ‘you should probably repair your gear just in case.’
De nieuwe legendarische scepter, Xiuquatl, zal een bijzondere zijn. Ditmaal zal jij een mysterieuze ‘familair’ erbij krijgen. Deze gevleugelde slang zal onderdeel zijn van jouw wapen voor een cosmetisch hoogstandje. Dit is de tweede legendarische scepter, en maakt het lijstje van de ‘leggies’ weer een beetje langer.

A Star to Guide Us verschijnt morgenmiddag voor iedereen die de Path of Fire expansion van Guild Wars 2 heeft. Ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →