Firewatch binnenkort speelbaar op de Nintendo Switch

Campo Santo, de ontwikkelaar van Firewatch laat ons weten dat Nintendo Switch gebruikers binnenkort de game kunnen verwachten! Een spel wat je meetrekt in prachtige omgevingen en beschikt over een spannend verhaal. Zeker een must have voor de spelers!

Firewatch
Firewatch speelt zich af in 1989 in de bossen van Wyoming, Amerika. Kruip in de huid van Henry die vlucht naar zijn nieuwe baan, weg van zijn leven thuis waar niet alles rozengeur en maneschijn is. Als opzichter heeft Henry de taak om het gebied in de gaten te houden, bosbranden liggen altijd op de loer. Alleen, misschien zelfs eenzaam, verken je het dichte bos. Maar toch is er één persoon met wie je soms contact hebt, Delilah. Delilah is de opzichter van de hut naast je, kilometers verder op, buiten jouw wandelbereik. De walkietalkie de enige manier van communiceren. Maar is alleen wel zo alleen als dat je denkt? Houdt iemand je in de gaten? Het gevoel dat iemand je bekijkt wordt maar al te realistisch…
Firewatch
Het spel laat je je eigen keuzes maken. Hoe je dingen omschrijft, ziet en bespreekt met anderen. Ben je gesloten en gereserveerd ten opzichte van je collega’s of praat je vrijuit over de gebeurtenissen van thuis? Ontrafel mysteries rondom een verdwijning van een kind, een aantal jaar terug en wees alert op brand in het bos. Beklim bergen en ontdek prachtige uitzichten, laat je meeslepen in het grote mysterie rondom je stalker. Firewatch zal je dwingen het spel in één zucht uit te spelen, want het laat je niet meer los.
Campo Santo laat op alle kanalen weten dat in 2018 de Nintendo Switch spelers het kunnen spelen. Welke maand of datum laat nog op zich wachten. Maar gezien het al september is maakt dat het niet heel lang meer kan duren. Houd de Nintendo Switch store in de gaten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation