26 mei 2024

Raphael keert terug naar SoulCalibur 6

SoulCalibur 6 verschijnt op 19 oktober en langzaam krijgen we steeds meer informatie omtrent de strijders die in de game voor gaan komen. Een aantal nieuwe, maar ook oude bekende. Waaronder de Fransoos Raphael.

Raphael, de Franse edelman is een meester in de vechtstijl ‘schermen’. Dankzij zijn kunstjes met een rapier kan hij een dodelijke tegenstander vormen. Zijn wapen staat misschien beter bekend als ‘Flambert’. Zodra Raphael deze in handen heeft is hij dankzij zijn behendigheid en snelheid een lastig om te ontwijken tegenstander.
In onderstaande reveal trailer zie je Raphael in actie samen met zijn geliefde rapier. Bekijk hoe de gevaarlijke combo’s er uit komen te zien en welke kunstjes deze schermer in huis heeft om zijn vijanden te overmeesteren.

Bandai Namco heeft aangekondigd dat er binnenkort een netwerktest wordt gehouden voor de game. Dit is jouw kans om als een van de eerste aan de slag te gaan met de nieuwe SoulCalibur. Meer details omtrent deze test worden tijdens Tokyo Game Show bekend gemaakt.
Wie is jouw favoriete strijder uit de SoulCalibur franchise? Welke ontbreekt er nog volgens jou en met welke ga jij het eerst aan de slag als de game verschijnt? De alweer zesde editie van de franchise, SoulCalibur 6, verschijnt op 19 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →