30 mei 2024

Vier Halloween met De Sims!

Het weer is guur, het regent met bakken uit de hemel. De herfst is hier, en dat betekent één ding… Halloween staat om de hoek! Vier samen met je Sims Halloween met het nieuwe uitbreidingspakket in ‘De Sims 4 Griezelige Accessoires’.

De Sims, een spel waar jij bepaalt wat je Sims doet, vierentwintig uur en zeven dagen in de Simsweek. Creëer je eigen familie, huis en leven en beleef het samen met je Sims. Een spel met veel uitbreidingen, opties en accessoires pakketten zodat ieder moment in het leven van je Sims dichtbij de realiteit ligt, maar dan misschien een beetje beter (ik wacht op het moment dat ik in het echte leven ‘Motherlode’ kan typen bij mijn bankrekenig).
Halloween is hier misschien nog niet zo populair, maar daar kan je voor je Sims verandering in brengen. Versier je huis met enge decoraties en maak iedereen in je gezin bang! Het uitbreidingspakket beschikt over wanddecoraties, enge lampen, verstoft meubilair en nog véél meer. Genoeg om een verschrikkelijk huis in te richten.
De Sims
Je kunt nu ook een nieuw feest geven, een griezelfeest! Het feest zal compleet zijn met de enge, nieuwe recepten die je Sim kan koken in de keuken. Bij een griezelfeest hoort natuurlijk ook een outfit. Het nieuwe uitbreidingspakket brengt een grote variatie mee aan kostuums, van piraat tot ninja, het kan allemaal!
Tot slot zijn er ook twee voorwerpen te krijgen in het pakket. Een pompoensnijder, zodat je tuin vol kan staan met prachtige pompoenen. Heb je geesten in je huis? Probeer dan niet te hard te gillen als die rondzweven met pompoenhoofden… Maar er is ook de Griezelige Snoeppot. Een mysterieuze bak snoep, hopelijk gevuld met alleen snoep?
Sluit je aan bij de enge bedoelingen op de PC, waar het uitbreidingspakket ‘De Sims 4 Griezelige Accessoires’ al verkrijgbaar is. Speel je op de Xbox One of PlayStation 4? Dan kan je het pakket kopen vanaf twee oktober 2018. Veel griezel plezier!


 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →