30 mei 2024

Devil May Cry 5 systeemeisen bekendgemaakt

Devil May Cry 5 zal Nero, Dante en veel andere bekenden uit het universum terug laten keren met nog meer bad-ass actie en gestoord-uitziende wapens. De game komt volgend jaar pas uit, maar de systeemeisen zijn ondertussen wel al bekend…

De game staat bij veel lijsten op websites al tussen de ‘binnenkort’ titels. Ook bij Steam is dit voor Devil May Cry 5 het geval, alleen deze service geeft direct weer wat de minimale en optimale systeemeisen zijn. Dit zijn niet de eisen die Capcom zelf uit bracht, maar vanuit Steam, deze komen dan negentig procent van de tijd ook daadwerkelijk overheen. Er zijn ook listings die een multiplayer en co-op onthullen van twee tot drie spelers. Xbox, Playstation en Steam laten alle drie vergelijkbare versies van deze informatie zien.

De minimale systeemeisen zijn nog best te overzien. Met een schare GTX760 is de videokaartgrens erg laag, wat fijn is voor mensen met een iets mindere of oudere computer. De game is met 35GB aan benodigde opslag een vrij normale game qua grootte. De benodigde specificaties om optimaal te runnen zit niet veel hoger met een GTX960 en dezelfde I7 (4e gen) die ze vragen bij de minimale specificaties.

System Requirements

Minimum:

  • OS: WINDOWS 7 (64-BIT Required)
  • Processor: Intel Core i7-4770 3.4GHz or better
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX760 or better
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 35 GB available space
  • Additional Notes: *Controllers recommended *Internet connection required for game activation.

Recommended:

  • OS: WINDOWS 7 (64-BIT Required)
  • Processor: Intel Core i7-4770 3.4GHz or better
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce® GTX960 or better
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 35 GB available space
  • Additional Notes: *Controllers recommended *Internet connection required for game activation.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →