25 mei 2024

The Crew 2 is dit weekend gratis te spelen op PC

Het is aankomend weekend mogelijk om The Crew 2 gratis te spelen op PC. Ubisoft heeft op de website van de game een gratis weekend aangekondigd. De game kan uitgeprobeerd worden van 27 september 19:00 tot en met 30 september 21:00.

PC-gamers kunnen aankomend weekend The Crew 2 gratis uitproberen. De game zal namelijk aan gratis weekend hebben, waarin de volledige game gespeeld kan worden. Dit betekent dat alle content en modes van de game onderdeel zijn van de free trial. Het is ook mogelijk om de game samen online te spelen met spelers die de game al bezitten of andere spelers die gebruik maken van de free trial. De game zal gratis gespeeld kunnen worden vanaf vanavond 19:00 tot en met 30 september 21:00. Het is op dit moment al mogelijk om de game te preloaden.

Progressie

Het gratis weekend van The Crew 2 biedt spelers ook de mogelijkheid om met hun avontuur verder te gaan nadat het weekend voorbij is. De progressie die je maakt gaat namelijk niet verloren. Dit betekent dat alle voertuigen en progressie die je maakt nog steeds aanwezig zullen zijn als je de game later aanschaft. Als de game je bevalt, kun je hem ook met korting aanschaffen. De game is namelijk 45% goedkoper op het moment.