14 april 2024

Playstation All-Stars Battle Royale sluit servers in oktober

Playstation All-Stars, de Super Smash Bros. voor de Playstation 3 en Playstation VITA zal vanaf 25 oktober niet meer online speelbaar zijn. De servers zullen over minder dan een maand gaan sluiten.

Lang voordat Battle Royale games cool waren bracht Sony al een Playstation titel uit met het onlangs bekende woordje ‘Battle Royale’. Het was echter geen Battle Royale game zoals we deze tegenwoordig kennen.
Je kunt Playstation All-Stars het beste vergelijken met Super Smash Bros en misschien ook wel SoulCalibur. Een hoop bekende Playstation personages en cameo’s die in één fighting game worden gepleurd. Indien je nog even goede oude Kratos wilt afstoffen voor een online gevecht dan heb je nog de kans om dit te doen tot 25 oktober. Vanaf dan is het alleen nog maar mogelijk om singleplayer en couch-multiplayer te spelen.
Playstation All Stars
Playstation All-Stars was een zeer unieke game voor zijn tijd. Niet omdat het een ‘kopie’ was van Nintendo’s Super Smash Bros., maar eerder omdat de game features onthulde die vrij nieuw waren voor zij tijd. De game werd uitgebracht voor de Playstation 3 en Playstation Vita. Indien je de game kocht voor de Playstation Vita, kon je deze ook voor de Playstation 3 downloaden. Ideaal toch? Daarnaast was het ook mogelijk om als Vita speler tegen mensen op een PS3 te vechten en vice versa.
Heb jij je nog vermaakt met Playstation All-Stars op de Playstation 3 of Vita? Ga jij nog een paar matches spelen voordat de servers sluiten op 25 oktober? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →