2 maart 2024

De gratis PlayStation Plus games van oktober 2018

We zijn weer een maand verder en je weet wat dat betekent. De nieuwe line-up van de gratis PlayStation Plus games is bekend gemaakt.

Heb jij een PlayStation Plus abonnement dan kun je onderstaande PlayStation Plus games gratis downloaden. Ben zelf niet bekend met Laser League maar Friday the 13th dan weer wel. Dit is een game uit een kleine studio maar wel gemaakt door fans van de franchise. Geen pareltje maar zeker de moeite waard om te proberen. Ik heb in ieder geval veel lol met het spelen van de game. Kun je nog wat vrienden vinden om mee te spelen dan word het helemaal lachen.

Hieronder de lijst van oktober 2018

De gratis Playstation Plus games van september zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van september die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van oktober? Laat het ons weten in de comments hieronder!