1 december 2023

Black Ops 4 Zombies krijgt fix

Black Ops 4 is al een paar dagen te spelen en is tot nu toe zeer goed ontvangen. Echter heeft de game nog zijn gebreken en deze worden gelukkig door Treyarch snel weg gepoetst.

Black Ops 4 heeft al zijn eerste week doorgemaakt, de feedback van de community: zeer positief. Natuurlijk heeft iedere game tegenwoordig zijn gebreken, soms groot en soms klein. Bij Black Ops 4 is er gelukkig sprake van kleine bugs die nog in het spel zitten. Zo heeft de game al eerder deze week een update gehad waarbij het speler aantal omhoog werd geschroefd in de gamemode Blackout. De duo en squad playlists zijn hierbij betrokken geweest, de solo playlist is echter op zijn oorspronkelijke aantal spelers gebleven. Ook was er een extra update voor PC spelers die last hebben gehad van een spel dat te vaak crashte, deze update kwam gelijktijdig uit en was qua omvang ook groter dan die op consoles.
Nu heeft Treyarch weer een update klaarstaan. Dit keer voor de zombie modus. Deze patch heeft voornamelijk te maken met de stabiliteitsproblemen op de mappen. Zo loopt de ene map beter dan de andere. Tevens zijn er ook fixes uitgerold betreft de Easter Eggs die in de mappen te vinden zijn. Sommige stappen kunnen namelijk glitchen waardoor je niet verder kunt met de Easter Egg, deze update moet hierbij helpen om deze fouten te voorkomen.
Call of Duty: Black Ops 4 is pas één week uit maar Treyarch blijft voorlopig de game nog op de hielen zitten. Zo monitoren zij het spel continu en rollen fixes/patches uit om de game te balanceren of nog beter te maken. Zo is Treyarch op het moment aan het kijken naar het probleem binnen de Blackout modus. Door het willekeurige gedrag van voertuigen kan de game een mogelijke freeze veroorzaken voor console gamers. De studio hoopt natuurlijk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor dit probleem, de PC spelers hebben echter weinig tot geen last van dit aspect.
Natuurlijk hebben wij Call of Duty: Black Ops 4 ook uitgecheckt. De review zal later vandaag op de site komen te staan, kijk dus regelmatig terug!