30 mei 2024

Unboxing: Loot Crate DX – Invaders

Vandaag unboxen we de Loot Crate DX van september 2018 met thema Invaders. De franchises van deze crate zijn Alien, Predator, The X-Files en Venom.

Naar deze crate kijk ik al een tijdje naar uit. Het komt niet vaak voor dat ik alle 4 de franchises leuk vind. Here we go!
Het eerste wat opvalt is dat er deze keer geen t-shirt in zit. Wat zou het zijn? Lijkt op een foute kersttrui. Maar eerst haal ik het Predator doosje eruit.
Loot Crate
De oplettende engels sprekende lezer had het al kunnen zien. Het is een Predator bierglas. Dit product is een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Loot Crate
We gaan verder en zien Mulder en Scully al naar ons kijken. Dat is een grote verpakking, ben benieuwd. Eerst de foute kersttrui. Dit blijkt een lounge broek te zijn met Alien print. Een beetje aan de dunne kant maar erg comfortabel. Ook dit product is een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Loot Crate
En daar is Venom. Dit is een Beanie. Hiermee kun je in de winter als Venom over straat. Maar als je een gewone Beanie maar saai vind, kun je bij deze de rand over je gezicht trekken en door het kijkvenster kijken. De Beanie is een Loot Crate Original. Wat het verschil is tussen exclusive en original? Exclusives worden gemaakt door Loot Crate en Originals worden exclusief gemaakt voor Loot Crate door een ander bedrijf
Loot CrateLoot Crate
Verder met The X-files. Dit is de iconische “The Truth is Out There” poster van Fox Mulder in een 3d desktop vorm. Weer een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Tenslotte natuurlijk nog de pin. Een leuke pin van Invader Zim en GIR.
Loot Crate
Komende maand is het thema van de Loot Crate DX: Cursed. De franchises in deze crate zijn: IT, Evil Dead 2, Edward Scissorhands en Iconic Mystery Monster. Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.