30 mei 2024

Trailer tijd: Outlaw King en Star Trek Short Treks Calypso

Op YouTube zijn trailers verschenen van Star Trek Short Treks Calypso en Outlaw King. De trailer van Star Trek is een exclusieve teaser trailer. De trailer van Outlaw King is de tweede officiële trailer.

Outlaw King heeft de tweede officiële trailer gekregen op YouTube. Outlaw King gaat over de Schotse koning, die zich probeert vrij te vechten van de Engelse overheersing. In de trailer krijgen we meerdere beelden te zien, die ons een eerste indruk geven van de verhaallijn. De serie zal vanaf 9 november op Netflix te zien zijn.

Star Trek: Short Treks Calypso

Star Trek Short Treks Calypso heeft een eerste traile gekregen. Het is een exclusieve teaser trailer. De Short Treks is een serie van korte verhalen en Calypso is de voortgang van de verhaallijn. Star Trek Short Treks Calypso zal vanaf 8 november te zien zijn op CBS All Access.