19 april 2024

Hunt Showdown brengt Update 3.0 binnenkort uit

Hunt Showdown komt met update 3.0. De update is nu live op de testservers. Wat houdt de update in? Wij geven je een samenvatting van de grootste ontwikkelingen!

Heb jij al een aantal keer gehad in Hunt Showdown dat je een andere speler neerschiet en dat je ziet dat die speler een super goed wapen heeft? Zo een waar jij nog dertien ranks voor moet klimmen voor dat jij dat wapen aan mag raken? Dan is deze update écht iets voor jou. Want wanneer jij iemand neerschiet, downed of dood, dropt de speler automatisch het wapen. Je kan er dan voor kiezen om ze op te pakken of te verruilen voor je eigen wapens. Maar, deze wapens en loot zijn niet te verkopen in de lobby.
De matchmaking is ook aangepast. Er wordt nu meer gekeken in welke Elo je speelt. Speel nu dus tegen je eigen rank, skillbased spelers dan tegen nieuwelingen of die-hard Bounty Hunters. Dit maakt het spel leuker voor jou en je medespelers!
Hunt Showdown
Het monster waar ik altijd het meeste last van heb zijn de Hellhounds. Een hap in je bil van deze uit-de-kluiten-gewassen chihuahua’s en je bent zo goed als dood. Na update drie zal dit gelukkig minder het geval zijn. Hun algehele schade is wat ingeperkt, maar ze kunnen nu wel melee wapens ontwijken door terug te springen. Ook doen je wapens wat meer schade aan de puppy’s, zodat ze gelukkig snel sterven.
De manier van kogels ontwijken van spelers is ook aangepast. Voorheen kon je met een pittig gespam van de AD toetsen aardig wat ontwijken. Wat er spastisch en super balanced uitzag (sarcasme), én zo goed als alle kogels uit de weg ging is na update drie niet meer. We kunnen met een gerust hart een ervaren speler omleggen. Verder neemt springen geen stamina meer af van je melee aanvallen maar van de ren-stamina.
Hunt Showdown
Ook is er na de update drie van Hunt Showdown altijd een gratis Hunter. Mocht je nu dus niet zo veel geld hebben kan je altijd voor een gratis Bounty Hunter gaan. Mocht je een Hunter nou absoluut niet willen is er ook de optie deze te verwijderen uit je lijst. Zo komt er een nieuwe Hunter voor in de plaats.
Tot slot zijn er minder kraaien en eenden, twee van de grootste jumpscare triggers van de gehele horrorgame. Eenden, ja echt…

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →