24 februari 2024

Battlefield 5's 'Firestorm' Battle Royale komt pas volgend jaar

DICE scoorde niet bij iedereen braafheid-punten na dat zij aankondigde dat de Battlefield V Firestorm Battle Royale mode pas volgend jaar zal verschijnen. Hoe ziet de roadmap er precies uit dan?

Firestorm zal namelijk pas in de derde chapter terugkomen. Allereerst zullen Overture (Ch.1) en Lightning Strikes (Ch.2) uit gaan komen. Firestorm zal vervolgens in maart volgend jaar verschijnen. Overture brengt een tank-focused map, een nieuwe War Story genaamd The Last Tiger en een boel nieuwe wapens en skins. Deze zal twee weken na de launch verschijnen, wat redelijk snel is dus. Daarna zal chapter 2 ergens tussen januari en maart verschijnen. Lightning Strikes voegt Combined Arms en Squad Conquest toe.
Battle Royale Firestorm BFV
Firestorm zal 64 spelers kunnen dragen in één ronde, verdeeld onder teams van maximaal vier. De naam draagt de naam puur omdat de ‘cirkel’ die op je af komt en steeds kleiner wordt al bestaan uit een ring van vuur. Zoals je gewend bent uit andere BR titels, is het aan jou om de last-man-standing te zijn, of vrouw natuurlijk! Je moet zoeken naar wapens, supplies en meer. Verder is er nog niet heel veel meer bekend over de mode en de andere modi, gezien niks hier van in de vorige beta te spelen was. Wel weten we dat Battle Royale een begrip is wat steeds vaker voorkomt in de gaming-industrie.
Battlefield V zal op 20 november verschijnen, vanuit een korte vertraging, gezien de game eigenlijk in oktober zou verschijnen. Door alle feedback die uit de beta kwam is een besluit gemaakt om de developers nog een maandje de tijd te geven om dit te fixen. Wat vond jij van de beta en ben jij al hyped voor de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →