28 mei 2024

Laatste Super Smash Bros. Ultimate Direct onderweg

De zoveelste, maar ook alweer aller laatste Nintendo Direct gefocust op Super Smash Bros. Ultimate is aanstaande. Deze week krijgen we gloednieuwe informatie over de welbekende fighting game voor Nintendo Switch.

Donderdag, 1 november 2018 om 15:00 zal de Direct plaatsvinden. Tijdens deze aflevering zal je 40 minuten lang nieuwe informatie ontvangen over Super Smash Bros. Ultimate. Waluigi dan eindelijk naar Ultimate? Je kunt de Direct volgen op één van de volgende Nintendo kanalen:

Kan je de presentatie niet live bijwonen? Geen zorgen. Wij zullen na afloop een verslag uitbrengen van de belangrijkste items en zullen de aflevering in hetzelfde artikel plaatsen zodat deze altijd terug te zien is.
Vanaf 16 november is de Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch bundel verkrijgbaar. Deze bundel komt gepaard met een downloadcode voor de game. Je kunt deze echter pas vanaf 7 december downloaden. Super Smash Bros. Ultimate zal op 7 december wereldwijd verschijnen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →