14 april 2024

Assassin's Creed Odyssey: vervolg Epic Mercenary Event geannuleerd

In Assassin’s Creed Odyssey is het eerste Epic Mercenary event een groot succes geweest. Iedereen zit nu te wachten tot het vervolg van de event, maar dat zal de komende tijd nog niet blijken, het tweede Epic Mercenary Event kampt met technische problemen.

Dit trieste nieuws is aan het licht gekomen door de Assassin’s Creed Odyssey-Twitter. Toen Ubisoft eerder deze live evenementen voor de game aankondigde en ons veel speelplezier beloofde, liet het bedrijf weten dat er om de week een Epic Mercenary- en Epic Ship-contract in de game zou verschijnen. Lekker niet dus.
Het doel van de eerste Epic Mercenary-event zou spelers een NPC genaamd Damais the Indifferent laten doden, maar die is nooit verschenen tijdens de event. Echter verliep het eerste Epic Ship-event wel zonder enige problemen. Het is voorlopig dus niet mogelijk voor spelers om een tweede kans te krijgen om de event wel goed te doen.
Ubisoft “werkt aan een oplossing voor een probleem die er voor zorgt dat de live mercenary-evenementen kunnen verschijnen”. De Epic Ship-evenementen gaan wel gewoon door.