15 april 2024

World of Warships derde Halloween event

Vanaf vandaag is de derde missie in World of Warships Halloween event serie beschikbaar. Dit event brengt een van de meest gevraagde en verwachte functies uit de geschiedenis van het spel met zich mee: onderzeeërs.

De nieuwe missie, ‘Terror of the Deep’, zet spelers in deze ondergedompelde stalen beesten en daagt hen uit om een ​​geheel nieuwe dimensie van strategische beweging te beheersen: diepte!
Deze spookachtige nieuwe operatie loopt tot 15 november, waardoor spelers twee weken de tijd krijgen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en bekwame commandanten worden van deze nieuwste toevoeging aan World of Warships. Er zullen vijf verschillende onderzeeërs zijn, elk met zijn eigen unieke commandanten en ladingen om te gebruiken tijdens de operatie:

  • Barracuda (Commander: Victor F. Einstein)
  • Zipper Sub (Commander: Mina Hurray)
  • Gerfalcon (Commander: Ivan K. Ulibin)
  • Seelöwe (Commander: Lazarus Centurio)
  • Killer Whale (Commander: Klaus V. Teslau)

Deze zeevarende commandanten en hun onderzeeërs zijn op een missie om de boosaardige Raspoetin af te weren – de kwade kracht achter de verwrongen, spookachtige wereld.

Spelers beginnen met de Barracuda in hun thuishaven en ontgrendelen andere onderzeeërs gedurende het evenement door aan bepaalde criteria te voldoen. Met de toevoeging van onderzeeërs, maken spelers kennis met nieuwe tactische opties die diepte biedt. Veranderingen in de diepte beïnvloeden de zichtbaarheid en de mogelijkheid om aan te vallen, afhankelijk van of jij je op het wateroppervlak, periscoopdiepte of diep water bevindt. Let ook op een nieuw soort gevaar: dieptebommen.
De World of Warships Halloween modus is een speciale gebeurtenis. Hiermee kunnen ontwikkelaars nieuwe spelmechanismen en functies testen en uitproberen die in de toekomst kunnen worden gebruikt. Na de voltooiing van de operatie, zal het World of Warships team community feedback evalueren. Hierna zullen ze overwegen om onderzeeërs als de vijfde scheepsklasse in het spel te introduceren.
Wil je diep duiken en eindelijk spelen met onderzeeërs? Bezoek: https://worldofwarships.com.