The Game Awards nominaties worden binnenkort bekend gemaakt

Vergeet de EMA’s want nu komt het echte werk, The Game Awards-nominaties zullen volgende week dinsdag gehouden worden

Als eerste op de planning staat het benoemen van genomineerde games en ontwikkelaars om 18:00, er is nog niks bekend over de genomineerde games maar games zoals God of War, Red Dead Redemption 2, Monster Hunter World, Spider Man en Forza Horizon 4 lijken grote kansen te hebben.
The Game Awards zelf wordt op 6 december gehouden in Los Angeles. Zoals elk jaar worden de awards live uitgezonden en staan er naast de uitreikingen ook diverse nieuwe aankondigingen en trailers rondom aankomende games op stapel.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation