26 mei 2024

Final Fantasy XV DLC's zijn gecanceled

Final Fantasy XV gaat bijna ten einde komen. Er zouden oorspronkelijk nog 4 DLC’s uitkomen volgend jaar, maar 3 daarvan zijn gecanceled. Dit betekent dat Final Fantasy XV de laatste DLC ooit gaat krijgen in maart 2019. Deze DLC episode heet ARDYN en geeft je de mogelijkheid om in de huid te kruipen van de main antagonist.

Square Enix heeft in een persbericht aangekondigd dat een deel van de aankomende DLC’s van Final Fantasy XV gecanceled is. Er zouden oorspronkelijk in 2019 nog 4 nieuwe episodes gereleased worden voor de game, maar dit is teruggebracht naar 1. In het persbericht wordt niet belicht waarom de DLC’s gecanceled zijn, maar dit komt waarschijnlijk doordat Hajime Tabata geen onderdeel meer is van het productieteam van de game. Dit heeft Square Enix bekendgemaakt tijdens een livestream. Het cancelen van 3 van de 4 aankomende DLC’s betekent dat de aankomende DLC Episode ARDYN de laatste toegevoegde content gaat zijn voor de game.

ARDYN

ARDYN is de aankomende episode en laatste DLC van Final Fantasy XV. In episode ARDYN kruip je in de huid van de main antagonist van de game. De episode zal in maart 2019 uitgebracht worden.