20 februari 2024

Hitman 2 Officiële Gameplay Launch Trailer is uit

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben de officiële Hitman 2 gameplay Launch Trailer uitgebracht. Hiermee vieren ze de aanstaande release van het ultieme stealth-action videospel op 13 november.

Hitman 2 zal een gloednieuwe speeltuin bevatten voor Agent 47, ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar, met zes dynamische locaties om te verkennen, franchise-first multiplayer modes in Sniper Assassin en Ghost Mode, en een groot aantal nieuwe verbeteringen en upgrades die de moorden echt perfect maken sandbox ervaring.

De Launch Trailer

Bovendien kregen fans onlangs de kans om te stemmen over een uniek object. Deze zal ontgrendeld worden in de eerste Elusive Target missie die naar Hitman 2 komt. Gegeven de keuze tussen een Flash Grenade Robot, Earphones Garotte en een Explosive Pen, kwam de explosieve pen als overwinnaar uit de bus. Deze zal beschikbaar zijn in Elusive Target No. 1 met Sean Bean. Spelers kunnen deze uitdaging voltooien en de explosieve pen toevoegen aan hun inventaris wanneer de Elusive Target missie op 20 november live gaat.
Hitman 2 introduceert nieuwe manieren om met de Sniper Assassin mode te spelen. Een standalone functie die voor het eerst een co-op ervaring biedt aan de Hitman serie, waardoor twee spelers online kunnen samenwerken om hun doelen te halen. Sniper Assassin is nu beschikbaar om te spelen als early access bonus voor consumenten die de Hitman 2 pre-orderen. Spelers kunnen ook deelnemen aan de Hitman: Sniper Assassin Competition en hun scherpschuttervaardigheden inzetten voor de ultieme test voor een kans om de hoofdprijs te winnen. De hoofdprijs bestaat uit het krijgen van hun naam en beeltenis in toekomstige Hitman 2 content.
HITMAN 2 biedt een unieke en gloednieuwe versie van de 1-tegen-1 multiplayer competitie met de Ghost Mode. Spelers zullen hun moordvaardigheden, als agent 47, tegen elkaar inzetten online. Ze zullen tegen elkaar racen om de meeste doelen sneller en netter te vermoorden dan hun tegenstander. Dit allemaal terwijl ze wapens, items, outfits en ghost crate supply drops gebruiken om de algemene missie te halen.
Hitman 2 zal op 13 november uitkomen.