YouTube kan gebruikt worden op de Nintendo Switch

YouTube is beschikbaar geworden op de Nintendo Switch. De YouTube app kan op dit moment gedownload worden in de Nintendo Eshop. Het is een van de eerste multimedia apps die naar de Switch gekomen is.

Het was een van de eerste dingen die fans zich afvroegen toen de Nintendo Switch gereleased werd: wanneer komen multimedia apps naar het platform. Het is namelijk een apparaat dat zowel als tablet kan functioneren als tv console. Dit lijkt toch het ideale platform voor streaming apps, zoals YouTube of Netflix. Het duurde allemaal even voordat hier meer informatie bekend over werd, maar het werd wel steeds meer waarschijnlijk dat deze apps naar de Switch gingen komen. Deze week was het eindelijk zover. Enkele multimedia apps zijn op de Switch gereleased. Het is nu mogelijk om YouTube en Hulu te gebruiken op de Switch. Dit heeft Nintendo naar buiten gebracht in een tweet.


YouTube en Hulu zijn dus gearriveerd op de Switch. Het zal niet lang duren voordat andere streaming apps, zoals Netflix, zullen volgen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation