Esports: ESL Dutch Championship gewonnen door Team Echo Zulu

Gisteren werd de finale afgewerkt van de ESL Dutch Championship. Deze finale werd gespeeld tijdens Bright Day in Haarlemmermeer. Team Echo Zulu nam het op tegen Solwing Esports(voorheen Team Legion). Vanwege de duur van Bright Day was de finale een best of 3 in plaats van de gebruikelijke best of 5.

Beide teams hadden zich vrij eenvoudig geplaatst voor de finale van de ESL Dutch Championship. Solwing Esports won met 2-0 van Team Toxic Falcons. Team Echo Zulu won eveneens met 2-0 van Team Arcade. Deze uitslagen beloofde wat voor de finale van gisteren. Hoewel de uitslag net als in de halve finales in een 2-0 overwinning eindigde, was de eerste game een stuk spannender dan de uitslag doet vermoeden. Met name door een fantastische optreden van Witsyy was Solwing Esports dichtbij de overwinning van de eerste game. Echter door slechte keuzes van Solwing Esports en de uitblinkende Chapanya en Lucca van Echo Zulu , werd de game omgedraaid in voordeel van Echo Zulu. Solwing Esports gooide hiermee de eerste game weg.
In de tweede game was de klap van de eerste game goed voelbaar. Solwing Esports leek nergens op het team dat de eerste game speelde. Echo Zulu was in volledige controle van de game en gaf niks weg. Chapanya was een regelrechte nachtmerrie voor Solwing Esports. Overal waar hij was leverde kills op voor Echo Zulu. Meer dan terecht werd Chapanya ook uitgeroepen tot MVP van de finale serie. Met de 2-0 overwinning op Solwing Esports heeft Team Echo Zulu de ESL Dutch Championship volledig ongeslagen gewonnen.
 
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation